Wij zijn benieuwd naar jou mening! Heb jij een artikel besteld of gekregen laat dan vooral een review achter!

 • Kim - Zoetermeer

  Al meerdere gepersonaliseerde glazen hier gekocht voor mijn vriendinnen. Ben erg tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de producten zijn echt top! Ik raad het zeker aan om hier te shoppen als je op zoek bent naar een persoonlijker cadeau.

 • Sylvia - Rijswijk

  Voorheen gaven wij als kraamcadeau voor de werknemers een knuffelbeer maar toen we de webshop ontdekten van Channiesstudio zijn wij per direct overgegaan naar de kraampakketten. We wouden dit graag gepersonaliseerd en na wat mail contact is er voor ons een ontwerp gemaakt. Wij zijn mega tevreden en zo ook de werknemers dus wij blijven hier zeker onze kraampakketten halen!

 • Ilse - Hoofddorp

  Ik was op zoek naar een gepersonaliseerd slagings cadeautje voor een vriendin van mij. Ik kwam Channiesstudio tegen maar kon niet gelijk vinden wat ik precies zocht, daarom had ik een mailtje gestuurd en zo na wat meer contact is er speciaal voor mij een product ontworpen die perfect was om te geven.

 • Kevin - Rijswijk

  Ik heb al meerdere dingen besteld op deze webshop en ben erg blij met de kwaliteit en hoe het uiteindelijk is geworden. Wat mij betreft echt een aanrader!

 • Isla Ida - Rijswijk

  Wij waren op zoek naar gepersonaliseerde wijnglazen met het logo van ons bedrijf. We hadden een dm gestuurd en het was binnen een week al bij ons binnen. Mega blij met de kwaliteit en het eindresultaat.

 • Glenn - Zoetermeer

  Erg leuk gedaan! 6 glazen met de namen van het hele gezin. Nu al zin om het te geven!!